Startsida - gammal

DAGS FÖR BRÖLLOP?

Välkommen till Drömlagret - västkustens mysigaste bröllopsbutik

Vi på Drömlagret erbjuder ett stort urval av vackra och enkla brudklänningar till bra priser. Vi har klänningar från 2.900kr och uppåt från olika kända märken,välsydda klänningar i bra kvalite och passform. Vi har ett fantastiskt sortiment av fina och stilrena brudklänningar i olika material som satäng,spets, pärlbroderier och vackra släp i olika längder.Till detta erbjuder vi ett stilfullt sortiment av tillbehör såsom hellånga slöjor med spets, gnistrande tiaror,vackra smycken och skor.

Välkommen att boka tid för en personlig utprovning så att du i lugn och ro skall kunna inspireras och finna din drömklänning i en mysig och avslappnad miljö. Vi erbjuder även ändringssömnad för bästa passform. Du hittar oss på västkusten i Norra Bohuslän ca 1,5h från Göteborg och 1h från Oslo. Varmt välkommen till oss!


Boka utprovning

Kontakt

Drömlagret45730 Tanumshede


Telefon: 0706-65 49 08Följ oss!


Facebook


Instagram

Info!

      Köpvillkor
Du som kund  omfattas självklart av konsumentskyddslagen.Vi har ej öppet köp eller bytesrätt, samt ingen återbetalning på betalda klänningar eller andra varor som är köpta eller beställda i från vår butik.Ingen återbetalning på handpenning vid erlagd beställning.Notera att vi inte är någon E-handel utan en vanlig fysisk butik och att samma köpvilkor gäller även vid köp utanför vår butik.


 

Vi är en kontantfri verksamhet och tar endast emot 

kortbetalning och swish.Har du ingen möjlighet att besöka vår mysiga bröllopsbutik för utprovning,så kan du alltid kontakta oss via mail eller telefon om du önskar att köp eller beställa en önskad klänningsmodell eller accessoar från vår butik. Läs alltid våra köpvilkor innan du beställer i från oss, om du är osäker på våra storlekar så rådfråga oss gärna innan så hjälper vi dej att välja rätt storlek.Välkommen in till oss!Tidsbokning 


 - Boka tid för provning hos oss


Måndag - Söndag

Telefon: 0706-65 49 08

Ring för tidsbokning för provning av brudklänning.

pexels-photo-3030593

För henne

Hos Drömlagret hittar du vackra, enkla och eleganta brudklänningar. Vi erbjuder ett brett sortiment av klänningar i alla storlekar, vi erbjuder självklart också många av våra klänningar i större storlekar samt ändringssömnad.

Brudslöja

En vacker slöja tillhör ett klassiskt bröllop. Bruden tillför excellens och förför med lätt tyll med spets i vackra detaljer. Lång eller kort modell så lämnas ingen tvivel om: Här kommer bruden!

pexels-photo-4241704

Brudskor

När du väljer din brudsko är det viktigt att tänka på stil och comfort. Självklart vill du ha den sko som får dej att dra efter andan och som matchar din klänning, men den måste även vara bekväm om du ska kunna ha den på dej hela bröllopsdagen.

Våra leverantörer


Besök oss på Facebook!
Vi finns också på Instagram

Copyright © 2019 Drömlagret